Поліція розшукує кривдника нардепа Киви

Читать на русском
Поліцейські проводять заходи для встановлення місцезнаходження чоловіка, із яким нардеп Ілля Кива побився в одному з ресторанів Києва.

Поліцейські проводять заходи для встановлення місцезнаходження чоловіка, із яким нардеп Ілля Кива побився в одному з ресторанів Києва.

Про це повідомляє пресслужба поліції.

Зазначається, що народний депутат звернувся до поліції із заявою про отримання тілесних ушкоджень. На місце події виїхали екіпаж патрульних та слідчо-оперативна група Печерського управління поліції.

За попередньою інформацією, у ресторані між заявником та його знайомим стався словесний конфлікт, унаслідок якого виникла короткотривала бійка. Нардепу надано медичну допомогу без госпіталізації. Наразі правоохоронці проводять заходи для встановлення місцезнаходження іншого учасника інциденту, котрий із місця події поїхав автомобілем.

Подія належним чином зареєстрована в журналі Єдиного обліку заяв та повідомлень Печерського управління поліції. Після проведення першочергової перевірки буде надана правова кваліфікація події.

Нагадаємо, сьогодні, 22 січня, на Хрещатику в центрі Києві невідомі побили народного депутата. Нападники втекли на двох автомобілях.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: