У САП назвали імена осіб, допущених для участі у конкурсі на вакантні посади

Читать на русском
На конкурс на вакантні посади до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури допущено 128 правників. Про це інформує пресслужба ОГП.
Фото з відкритих джерел.

На конкурс на вакантні посади до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури допущено 128 правників. Про це інформує пресслужба ОГП.

Зокрема у списку є голова комітету ВР з питань правової політики Андрій Костін (нардеп ві «Слуги народу»), екснардеп Віталій Купрій, екскерівник Управління спецрозслідувань ГПУ Сергій Горбатюк та колишній в.о. генпрокурора Юрій Севрук.

Обрання керівника САП: які претензії були до комісії у 2015 та 2020 рокахСкандали навколо членів комісії з обирання глави САП були й 5 років тому, причому майже з тими ж претензіями.

Повний список осіб, допущених для участі у конкурсі на зайняття адміністративних посад, оприлюднили на сайті.

Нагадаємо, На черговому засіданні 1 березня комісія внесла зміни до прохідного балу: 80 балів у тестуванні на знання законодавства та 110 балів — у тестуванні на загальні здібності.

Після тестів на професійні та загальні здібності — співбесіди. А для потенційного керівника САП та його заступника ще й тестування на поліграфі.

У фіналі переможців визначать відповідно до позицій в рейтингу після всіх етапів відбору — комісія не матиме фінального голосування за потенційного переможця.

Раніше міністр юстиції України Денис Малюська розповів, що відбір кандидатів на посаду керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури закінчиться навесні 2021 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: