Голова Держприкордонслужби отримав щеплення від коронавірусу

Читать на русском
Начальник Держприкордонслужби Сергій Дейнеко 3 березня вакцинувався від коронавірусу індійською вакциною.
dpsu.gov.ua

Начальник Держприкордонслужби Сергій Дейнеко, сьогодні, 3 березня, вакцинувався від коронавірусу індійською вакциною. Він зробив це в мобільному госпіталі у Сівєродонецьку.

Про це повідомляє пресслужба Держприкордонслужби.

Як записатися до листа очікування вакцинації від COVID-19 через «Дію» або за номером телефону МОЗМОЗ спільно з Мінцифри запустили програму запису до листа очікування вакцинації від коронавірусу. Ми розібрались, як це зробити телефоном або через додаток Дія.

«Щеплення пройшло під час робочої поїздки в район операції Об’єднаних сил в 59-му військовому мобільному госпіталі в м. Сєверодонецьк препаратом Covishield (Oxford/AstraZeneca) індійського виробництва», - йдеться в повідомленні.

За словами Дейнеко, він власним прикладом показав необхідність вакцинації, яка допоможе долати пандемію.

«Коли є сумніви, коли є вагання – командир має бути першим. Впевнений, що решта прикордонників побачать, що в цьому немає нічого страшного і краще вакцинуватися», - додав глава Держприкордонслужби.

Дейнеко також додав, що особисто ще не перехворів на коронавірус.

Нагадаємо, вакцинація від коронавірусу в Україні стартувала 24 лютого. Першим з міністрів щеплення отримав глава МОЗ Максим Степанов. Разом з військовими вакцинувався індійською вакциною і президент України Володимир Зеленський.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: