Нескоромного викликають до НАЗК

Читать на русском
НАЗК запрошує п'ятьох осіб, в тому числі й колишнього першого заступника голови СБУ Дмитра Нескоромного, для надання пояснень через несвоєчасне подання декларації.
Фото з відкритих джерел

НАЗК запрошує п'ятьох осіб, в тому числі й колишнього першого заступника голови СБУ Дмитра Нескоромного, для пояснень через несвоєчасне подання декларації.

Про це йдеться у повідомленні Національного агентства з питань запобігання корупції. У НАЗК повідомляють, що чекають на Нескоромного 9 березня.

Ще чотирьох викликають на 4 березня – Едуарда Ушканенка, ексслідчого ДФС у Києві, Михайла Савостяника, ексначальника відділу Держфінмоніторингу, Оксану Телешецьку, експрокурора київської прокуратури, Івана Фурсіна, екснардепа.

Нагадаємо, 27 січня СБУ оприлюднила докази причетності Нескоромного до організації підготовки до вбивства начальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова.

Слідчі СБУ оголосили його у розшук. Суд дозволив правоохоронцям затримати його за підозрою в організації замовного вбивства Наумова у змові зі спецслужбами РФ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: