У СБУ висловилися щодо нового звернення Нескоромного

Читать на русском
Звернення колишнього співробітника СБУ Дмитра Нескоромного в Службі безпеки України назвали маніпуляцією.
фото РБК-Україна

Служба безпеки України назвала маніпуляцією заяву колишнього співробітника відомства Дмитра Нескоромного, яку він оприлюднив у вівторок, 9 лютого.

Свою відповідь з приводу заяви Нескоромного пресслужба СБУ надала агентству «Укрінформ».

Нескоромний у новому зверненні обіцяє публікувати в Telegram факти про корупцію в УкраїніКолишній співробітник СБУ Дмитро Нескоромний готовий оприлюднити у себе в Telegram факти корупції серед українських топчиновників і надати інформацію європейцям.

«СБУ не має наміру коментувати заяви маніпулятивного характеру колишнього першого заступника голови СБУ. Тим більше, коли він є фігурантом резонансних кримінальних справ, а за оприлюдненими у ЗМІ матеріалами – ще й має проросійські та пропутінські погляди. Тож будь-які такого роду заяви слід розглядати виключно через цю призму», – повідомили сьогодні у відомстві.

Нагадаємо, колишній перший заступник голови СБУ Дмитро Нескоромний сьогодні оприлюднив нове відеозвернення. У ньому він заявив про готовність публікувати у себе в Telegram докази корупції серед українських топчиновників і надати цю інформацію європейцям.

Також Нескоромний повідомив, що йому відомо про факти вербування в системі СБУ.

Раніше Нескоромному оголосили про підозру у вчиненні злочину – організації підготовки вбивства начальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова.

Крім того, Служба безпеки оголосила Нескоромного у розшук.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: