Уряд Естонії посилив карантин через пандемію

Читать на русском
Уряд Естонії посилює карантин через поширення коронавірусу. Нові обмеження будуть діяти до 28 березня.
Фото - ERR.

З понеділка, 1 березня, уряд Естонії посилює карантин через поширення коронавірусу. Нові обмеження будуть діяти до 28 березня.

Як повідомляє ERR, згідно з прийнятим урядом рішенням, з 1 березня учні середніх і старших класів шкіл залишаться на віддаленому навчанні. Однак молодші класи продовжать навчатися очно, також продовжаться очні індивідуальні консультації та заняття для учнів з особливими потребами.

Наскільки популярні світові лідери серед своїх співгромадянЕмманюеля Макрона підтримують 40 відсотків французів, Джо Байдена – 54,5 відсотки американців.

Крім того, з 1 березня ввели заборону на організацію заходів у приміщеннях, в тому числі на публічні богослужіння, кіносеанси, театральні вистави і концерти. Проводити такі заходи з 22:00 до 06:00 заборонено.

У спортивних тренуваннях, а також у заняттях за інтересами в приміщенні зможуть брати участь не більше однієї людини і тренера, на вулиці група не може перевищувати 10 осіб. Спа-центри, водні центри та сауни будуть закриті.

Підприємства громадського харчування зможуть обслуговувати клієнтів на місці до 18:00 з дотриманням правил соціального дистанціювання.

Нагадаємо, уряд Словаччини ухвалив рішення про посилення карантинних обмежень з 3 березня.

Також Україну розділили на нові карантинні зони. У «червоній» зоні Буковина та Прикарпаття.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: