У Чернігові школяр випав із вікна багатоповерхівки

Читать на русском
У Чернігові з 8-го поверху житлового багатоповерхового будинку випав 13-річний підліток. Справу розслідують як доведення до самогубства.
фото РБК-Україна

У Чернігові з 8-го поверху житлового багатоповерхового будинку випав 13-річний підліток. Зараз хлопчик у лікарні. Справу розслідують як доведення до самогубства.

Про це повідомили в секторі комунікації поліції Чернігівської області в понеділок, 1 березня.

Через отруєння в Умані та Боярці для батьків і вчителів підготували інформаціюЧелендж у соцмережах. Міністерство освіти і науки України зробило добірку важливої інформації для педагогів і батьків.

Інцидент стався в ніч з суботи на неділю.

«Хлопчик живий, знаходиться в лікарні. Що саме сталося, ми встановимо в ході розслідування. Говорити конкретно рано, але, за попередньою інформацією, «групи смерті» до цього не мають відношення», - повідомили в поліції.

За даним фактом порушено провадження за частиною 3 статті 120 (Доведення до самогубства неповнолітнього) Кримінального кодексу України. Зараз триває досудове розслідування.

Нагадаємо, 16 лютого у Боярці Київської області дві семикласниці отруїлися препаратом «Дротаверин», одна дівчинка загинула, інша - госпіталізована. Школярки напилися таблеток після того, як в одній з соцмереж побачили такий флешмоб.

Наступного дня після інциденту в Умані Черкаської області в школі дві восьмикласниці також наковталися пігулок і потрапили до лікарні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: