Ляшко розповів, як будуть працювати прищепні бригади медиків

Читать на русском
З новими партіями вакцини, які будуть завозитися до України в процесі вакцинації, будуть працювати нові бригади та нові пункти вакцинації
Віктор ЛяшкоМОЗ України

Мобільні бригади медиків, які будуть прищеплювати населення України від коронавірусу, працюватимуть по два місяці.

Про це в неділю, під час робочої поїздки до Чернігова, розповів заступник міністра охорони здоров'я, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко, передає «Укрінформ».

«Отримуючи перші 7 тисяч доз, мобільна бригада працює 28 днів поспіль, нарощуючи потужності та переїжджаючи з закладу в заклад. На 29-й день вона повертається в перший заклад і робить повторне щеплення. За два місяці роботи одна мобільна бригада використовує 4,5-5 тисяч доз вакцини», - розповів чиновник.

З новими партіями вакцини, які будуть завозитися в Україну в процесі вакцинації, будуть працювати нові бригади та нові пункти вакцинації.

«Таким чином, ми розгорнемо до 600 мобільних бригад і 4250-ти кабінетів на території всієї України», - сказав Ляшко.

Нагадаємо, в Україні станом на ранок неділі, 21 лютого, лікарі зафіксували 4489 нових випадків захворювання на коронавірус.

Раніше стало відомо, що міністр охорони здоров'я Максим Степанов проконтролював відвантаження першої партії вакцин AstraZeneca з заводу-виробника в індійському місті Пуні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: