Із 22 по 28 лютого на території гірськолижного курорту «Буковель» закриють заклади громадського харчування.
Про це заявив на пресконференції перший заступник начальника ГУ Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області Микола Сендецький, передає «Укрінформ».
«Заклади харчування не повинні були працювати під час локдауну і, аналогічно, не мають працювати з 22 до 28 лютого», – пояснив Сендецький.
За його словами, за дотриманням карантинного режиму у Буковелі стежитимуть додаткові групи фахівців, які щодня перевірятимуть заклади громадського харчування на території гірськолижного курорту.
«Носіння масок на вулиці, біля витягів, дотримання дистанції – компетенція поліції», – розповів він.
Також у Держпродспоживслужбі додали, що лижники на Буковелі мають захисні шоломи, тому ймовірність захворіти там зменшується у рази.
Крім того, пояснили, що сніданок у готелі, що включений у вартість проживання, не вважатиметься порушенням. Обід і вечерю мають доставляти у готельний номер або продавати на виніс.
Нагадаємо, вчора Кабмін продовжив карантин і схвалив адаптивний карантин з 24 лютого. Він передбачає деякі послаблення.
Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.
Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps
ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS
та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»