На засіданні РНБО розглянуть стратегію деокупації Криму та санкції

Читать на русском
На засіданні Ради національної безпеки і оборони 26 лютого розглянуть державну стратегію деокупації Криму, санкції та ще низку питань.
president.gov.ua

На засіданні Ради національної безпеки і оборони 26 лютого розглянуть державну стратегію деокупації Криму, санкції та ще низку питань.

Про це повідомив пресцентр РНБО.

На засіданні у закритому режимі буде розглянуто проєкт «Державної стратегії деокупації та реінтеграції тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та м. Севастополь».

Члени РНБО також обговорять питання стосовно: невідкладних заходів щодо протидії загрозам національної безпеки у сфері громадянства; стану розслідування справ про державну зраду, дезертирство та терористичну діяльність, порушення присяги; а також застосування санкцій.

Нагадаємо, що 2 лютого за результатами засідання РНБО президент ввів в дію рішення РНБО щодо санкцій проти телеканалів NewsOne, ZIK і «112-Україна», а також їх власника - народного депутата від ОПЗЖ Тараса Козака (якого називають «правою рукою» Віктора Медведчука).

За підсумками засідання РНБО 19 лютого Україна запровадила санкції проти народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука і його дружини Оксани Марченко за фінансування тероризму. Крім того, під санкції РНБО потрапила ще низка осіб і компаній.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: