Депутати Івано-Франківська закликають заборонити ОПЗЖ і партію Шарія

Читать на русском
Депутати міської ради Івано-Франківська звернулись до президента Володимира Зеленського з проханням заборонити на законодавчому рівні діяльність партій Опозиційна платформа – за життя і Партію Шарія.
Фото з відкритих джерел

Депутати міської ради Івано-Франківська звернулись до президента Володимира Зеленського з проханням заборонити на законодавчому рівні діяльність партій «Опозиційна платформа – за життя» і «Партію Шарія».

Відповідне звернення оприлюднене на сайті міськради.

Крім президента депутати звертаються до голови ВР Дмитра Разумкова та секретаря Ради національної безпеки і оборони.

«Просимо вас підготувати та ухвалити законопроєкт і відповідні регуляторні акти, які б заборонили фактичну діяльність партій «Опозиційна платформа – за життя» та «Партія Шарія» як таких, що відстоюють та активно просувають інтереси російського агресора», – йдеться в заяві.

Зазначимо, що раніше Чернівецька міська рада ухвалила звернення до президента, Верховної Ради, Міністерства юстиції та РНБО з проханням заборонити діяльність партії ОПЗЖ та партії Шарія.

Нагадаємо, що підозрюваний у державній зраді російський пропагандист Анатолій Шарій не з‘явився на допит в СБУ. Його оголошено у державний розшук.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: