У Криму обмежили подачу води відразу у двох містах

Читать на русском
В окупованому Криму повідомили про обмеження подачі води жителям двох міст - Ялти і Алушти.
poehalivkrym.com

В окупованому Криму повідомили про обмеження подачі води в двох великих містах - Ялті та Алушті.

Про це пише «Крим.Реаліі».

Подача води до Криму: предмет політичного торгу або ймовірна причина ескалаціїЧому проблему не розв'язують за допомогою міжнародного права та у що вона може вилитися для України.

Так, з 25 лютого в Алушті вводиться денне обмеження подачі води, повідомила мер міста окупаційних властей Галина Огнєва.

«Вода подаватиметься споживачам за графіком з 05:00 до 10:00 і з 17:00 до 22:00. Шановні алуштинці, прошу з розумінням поставитися до необхідності економії ресурсу. Звертаюся до всіх з проханням економити воду. Не залишайте відкритими крани, не робіть запас води у великі ємності, які потім доведеться зливати», - написала вона в Facebook.

Крім того, з 25 лютого в Ялті повертаються до попереднього графіку подачі води з обмеженнями - по 3 години вранці і ввечері.

Нагадаємо, в Криму зберігається критична нестача прісної води, за рік запаси значно скоротилися. Уже пересохло Инкерманське озеро під Севастополем і Аянське водосховище, яке забезпечувало прісною водою жителів Сімферополя.

Представник президента України в АР Крим Антон Кориневич заявив про плани добудувати дамбу на Північно-Кримському каналі, щоб постачання води до Криму було неможливим.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: