Маркарова прокоментувала призначення послом України в США

Читать на русском
Маркарова заявила, що рада стати до лав українських дипломатів і пообіцяла докласти всіх зусиль для зміцнення співпраці України та США
Оксана МаркароваЕкономічна правда

Ексміністр фінансів Оксана Маркарова прокоментувала інформацію про своє призначення послом України в США.

Про це вона написала в Facebook.

«Велика честь і ще більша відповідальність - представляти Україну в Сполучених штатах Америки. Дякую президенту Володимиру Зеленському та міністру закордонних справ Дмитру Кулебі за довіру та амбітні завдання», - написала вона.

Також Маркарова написала, що вона рада стати до лав українських дипломатів, які принесли Україні чимало перемог як на міжнародній арені, так і всередині країни.

«Люблю Україну і вірю в те, що наша тисячолітня історія, помножена на унікальну життєстійкість попри численні атаки, та розпочата трансформація в модерну інноваційну країну, разом поверненням до Європейської родини та майбутнім членством у НАТО, надає нам шанс у 21 столітті стати регіональним лідером нової якості та надійним стратегічним партнером для Сполучених штатів Америки», - зазначила вона.

Нагадаємо, 25 лютого президент Володимир Зеленський призначив Оксану Маркарова послом України в США

Зеленський призначив Маркарову послом України в СШАПрезидент Володимир Зеленський призначив Оксану Маркарову послом України в США. Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.
. Маркарова була міністром фінансів з листопада 2018 по березень 2020 року. До цього вона виконувала обов'язки міністра фінансів після відставки Олександра Данилюка.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: