У Польщі посилили карантин

Читать на русском
Недзельський зазначив, що в громадських місцях тепер буде заборонено використовувати хустки замість масок та респіраторів.

Влада Польщі ухвалила рішення про посилення карантину у зв'язку з пандемією коронавірусу.

Про це в середу, 24 лютого, заявив міністр охорони здоров'я Польщі Адам Недзельський, повідомляє газета Rzeczpospolitej.

На більшій частині території країни збережуть поточний рівень обмежень, за винятком одного регіону. У Вармінсько-Мазурському воєводстві карантинні обмеження будуть посилені щонайменше на два тижні.

Пандемія COVID-19: скільки міністрів охорони здоров'я змінилося в країнах ЄвропиЗа час пандемії в Україні, Іспанії, Чехії, Словенії Міністерство охорони здоров'я очолювали три міністри.

Так, учні з першого по третій класи повернуться до дистанційного навчання. Також будуть закриті торгові центри, готелі, кінотеатри, театри, басейни й музеї.

«Якщо показники будуть сповільнюватися, ми зможемо говорити про повернення дітей до школи через тиждень. Пробні іспити, ймовірно, будуть відкладені», - заявив міністр охорони здоров'я.

При цьому Недзельський зазначив, що в громадських місцях тепер буде заборонено використовувати хустки замість масок та респіраторів.

Крім того, уряд схвалив рішення ввести обов'язковий 10-денний карантин для осіб, що в'їжджають «з південного напрямку». Умовою звільнення від карантину буде тест на коронавірус, виконаний не раніше ніж за 48 годин до перетину кордону.

Раніше через пандемію Польща змінила правила перетину кордону і в'їзду в країну.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: