За добу в Карпатах травмувалися двоє туристів

Читать на русском
Рятувальники за добу, 23 лютого, в Карпатах знайшли та відправили до лікарень двох туристів.
Фото - ДСНС.

Рятувальники за добу, 23 лютого, в Карпатах знайшли та відправили до лікарень двох туристів.

«Під час проходження туристичного маршруту в Карпатах заблукав мешканець Івано-Франківська. Дзвонив його батько, якому протягом доби не вдавалося зв’язатися з сином. Як виявилося пізніше, хлопець піднявся на г. Бозьово, а під час спуску зламав ногу. Оскільки телефон розрядився, турист не міг покликати на допомогу, а знайшов прихисток у закинутій мисливській хатині. Рятувальники відшукали його, надали невідкладну допомогу й транспортували до Воловецької лікарні», - повідомили в ДСНС.

Також цього дня фахівці Рахівської гірської пошуково-рятувальної групи транспортували ще одного туриста, що зламав ногу.

«Чоловіку наклали шину, зробили знеболювальний укол і на ношах транспортували до гірськолижного комплексу. Звідти друзі повезли туриста до лікувального закладу в Івано-Франківськ», - розповіли рятувальники.

Нагадаємо, в Карпатах все ще не можуть знайти туриста з Києва. Рятувальники другий тиждень продовжують шукати чоловіка, який заблукав у горах в ніч на 14 лютого.

Відомо, що двоє туристів заблукали під час катання на лижах поблизу с. Березники Свалявського району на схилі гори Гемба. Вдень 14 лютого працівники ДСНС виявили одного з туристів в задовільному стані.

Пошуки другого чоловіка тривають.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: