У Карпатах все ще не можуть знайти зниклого тиждень тому туриста

Читать на русском
Пошуки зниклого в Карпатах туриста з Києва тривають. Рятувальники вертольотом провели повітряну розвідку місцевості.
dsns.gov.ua

Рятувальники другий тиждень продовжують шукати туриста з Києва, який заблукав у горах Карпат ще в ніч на 14 лютого. Напередодні служби ДСНС провели повітряну розвідку місцевості.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС України.

Як повідомляється, в неділю, 21 лютого, рятувальники залучили до пошуків вертоліт Н-225 «Супер пума» і здійснити повітряну розвідку гір у Карпатах.

«Зараз рятувальними групами здійснюється обстеження місцевості на предмет сходження лавин або падіння снігових карнизів», - розповіли в ДСНС.

Нагадаємо, двоє туристів заблукали в ніч на 14 лютого під час катання на лижах поблизу с. Березники Свалявського району на схилі гори Ґемба. Вдень 14 лютого працівники ДСНС виявили одного з туристів в задовільному стані здоров'я.

Під час пошуку другого чоловіка впродовж 9 діб пошуково-рятувальні групи обстежили схили, підніжжя і вершини гір Жид Магура, Мала Ґемба та Ґемба.

Тривають пошуки туриста, який заблукав в районі г. ГембаMNS GOV.UA

Пізніше стало відомо, що рятувальники натрапили на слід, який може належати цій людині, однак рухатися по цих слідах було важко, бо в цьому районі весь час йшов сніг.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: