В Івано-Франківській області розвертають карантинні блокпости

Читать на русском
В Івано-Франківській області встановлюють карантинні блокпости та впроваджують особливий режим в'їзду і виїзду з області через зростання захворюваності на коронавірус.

В Івано-Франківській області встановлюють карантинні блокпости та впроваджують особливий режим в'їзду і виїзду з області через зростання захворюваності на коронавірус.

Рішення про такі заходи напередодні було схвалені на позачерговому засіданні Івано-Франківської регіональної комісії ТЕБ та НС.

«Утворити на в'їздах і виїздах з окремих населених пунктів області карантинні пункти (пости) для обмеження поширення коронавірусної хвороби COVID-19. Встановити особливий режим в'їзду і виїзду з окремих населених пунктів області громадян і транспортних засобів, організувати моніторинг стану здоров'я подорожуючих шляхом безконтактного вимірювання температури, а в разі виявлення ознак захворювання - направити їх до закладу охорони здоров'я», - йдеться в протоколі засідання позачергової регіональної комісії ТЕБ та НС.

Відзначається, що на території області працюватимуть 16 карантинних пунктів, з яких п'ять у цілодобовому режимі: в Івано-Франківську - на автодорозі Н-10, біля АЗС на автодорозі Н-09 біля ресторану Лелеч і в селі Черніїв. У Надвірнянському районі блокпости виставляють в селищі Делятин і в селі Яблуниця на дорозі Н-09.

Відомо, що найбільше зростання захворюваності коронавірусною інфекцією реєструють в Івано-Франківську, Коломийському та Надвірнянському районах.

Нагадаємо, в Україні станом на ранок суботи, 20 лютого, зафіксовано 6 295 нових випадків захворювання COVID-19. При цьому одужали понад 4 500 осіб.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: