Військових на Донбасі не штрафують за вогонь у відповідь – Шмигаль

Читать на русском
До військових у районі проведення Операції об’єднаних сил штрафи за вогонь у відповідь не застосовуються. Про це розповів прем’єр-міністр Денис Шмигаль.
Фото: pravda.com.ua

До військових у районі проведення Операції об’єднаних сил штрафи за вогонь у відповідь не застосовуються.

Про це розповів прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

«До військовослужбовців у районі проведення операції об’єднаних сил штрафи за вогонь у відповідь на російські провокації не застосовуються», – заявив прем’єр.

За його словами, «для створення безпечних умов виконання бойових завдань та збереження життя і здоров’я особового складу, який бере участь у заходах відсічі та стримуванні військової агресії Російської Федерації, запроваджено виплату відповідної грошової винагороди військовослужбовцям Збройних сил України».

«Командирам відділень, взводів, рот (батарей), батальйонів (дивізіонів) та бригад розмір винагороди встановлюється у залежності від кількості облікованих порушень, допущених підлеглим особовим складом за місяць», – пояснив Шмигаль.

Нагадаємо, раніше журналіст Юрій Бутусов оприлюднив інформацію, що Міністерство оборони видало наказ №330, який, нібито, вводить штрафи для українських військових за вогонь у відповідь на Донбасі.

Зазначимо, в Україні змінилися правила призову до Збройних сил.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: