На Закарпатті річка вийшла з берегів, обмежено проїзд

Читать на русском
У Закарпатській області з берегів вийшла річка і підтопила дорогу між двома селами. На автодорозі Великі Ком'яти - Вілок обмежено рух.
facebook.com/patrolpolice.gov.ua

У Закарпатській області з берегів вийшла річка і підтопила дорогу між двома селами. У зв'язку з цим правоохоронці обмежили рух транспорту на автодорозі Великі Ком'яти - Вілок.

Про це повідомляє патрульна поліція України у четвер, 18 лютого.

В Антарктиді сніг став малинового та зеленого кольоруВ Антарктиді сніг став малинового та зеленого кольору у районі української антарктичної станції Академік Вернадський.

«Введені обмеження руху в Закарпатській області. Внаслідок витоку річки з берегів підтоплено проїжджу частину автомобільної дороги місцевого значення О070305 Великі Ком'яти – Вілок між селами В. Ком'яти та Шаланки. З 9 лютого до цього часу на цій ділянці заборонено рух усіх транспортних засобів. Рух здійснюється в об’їзд по Т-07-19, С070302, С070108», - йдеться в повідомленні.

Як уточнили в поліції, рух іншими дорогами забезпечено.

Нагадаємо, за прогнозом синоптиків, у четвер по всій Україні очікується невеликий сніг, на крайньому півдні країни з дощем. У північних, вдень і в західних областях - без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Дороги від снігу зараз розчищає близько 700 спецмашин «Укравтодору».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: