Дороги від снігу розчищає близько 700 спецмашин – «Укравтодор»

Читать на русском
У четвер, 18 лютого, дороги від снігу розчищає 671 спецмашина і понад 900 дорожників. Проїзд усіма дорогами державного значення забезпечений.
facebook.com/Ukravtodor.Gov.U

Вранці в четвер, 18 лютого, засніжені дороги розчищає 671 спецмашина і понад 900 дорожників. Проїзд всіма дорогами державного значення забезпечено.

Про це повідомляє Державне агентство автомобільних доріг в Facebook.

З Києва за добу вивезли 16 тисяч тонн снігуЗ Києва вивезли понад 16 тисяч тонн снігу. Першими чистять вулиці та зупинки громадського транспорту.

Так, підрядні організації чистять від снігу проїжджу частину доріг, обробляють протиожеледними засобами. До роботи залучили 671 спецмашину і 921 дорожник.

«Стан покриття на а/д державного значення в більшості регіонів країни місцями засніжений, в південних областях сухий. На перевальних ділянках доріг сніг, приріст покриву від 4 до 10 см. Покриття доріг мокре. Температура повітря -3-7°С», - сказано в повідомленні.

Дорожники, посилаючись на дані Укргідрометцентру, уточнили, що найближчої доби, 18 лютого, в Україні збережеться холодна погода. Однак морози ослабнуть

У четвер по всій Україні очікується невеликий, на Приазов'ї помірний сніг, на крайньому півдні країни з дощем. У північних, вдень і в західних областях - без істотних опадів. На дорогах ожеледиця.

Нагадаємо, раніше у двох областях через негоду діяли обмеження на проїзд вантажівок.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: