В окупованому Криму заарештували всіх затриманих татар

Читать на русском
Підконтрольні окупантам так звані суди заарештували затриманих жителів окупованого Криму до середини квітня
Підтримати затриманих окупантами прийшло до 300 осібcrimean-solidarity.org

Підконтрольні російським окупантам кримські «суди» прийняли рішення заарештувати сімох кримських татар, затриманих в результаті ранкових обшуків в окупованих росіянами кримських населених пунктах - Білогірську, Бахчисараї, Сімферополі, Севастополі та Радянському районі Криму.

Про це повідомляє Кримська солідарність.

Затримані Ленур Сейдаметов, Тимур Ялкабов, Азамат Еюпов, Яшар Шіхаметов, Абдулборій Махамадамінов, Ернест Ібрагімов та Олег Федоров заарештовані до 15 квітня, Шіхаметов, якого судили в «Ленінському райсуді» - до 14 квітня.

Адвокат заарештованих Олексій Ладін розповів зі слів одного свого підзахисного, що оперативники ФСБ РФ підкинули йому при арешті під час обшуку три імовірно заборонені книги.

Нагадаємо, в окупованому Росією Криму в ніч на 17 лютого ФСБ Росії провела обшуки в будинках кримських татар. Вони проводилися в різних містах півострова, затримали 7 осіб. Російські силовики заявили, що затриманим закидають статтю КК Росії за організацію діяльності терористичної організації та участь у діяльності такої організації.

Прокуратура АР Крим і Севастополя відкрила дві кримінальні справи щодо обшуків російських силовиків у будинках кримських татар.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: