Комітет Ради має намір запросити на засідання головного санлікаря

Читать на русском
Комітет парламенту з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування має намір запросити на засідання головного державного санітарного лікаря Віктора Ляшка.

Комітет парламенту з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування має намір запросити на засідання головного державного санітарного лікаря Віктора Ляшка. Засідання відбудеться наступного тижня.

Про це повідомляє інформаційне управління апарату ВР.

Комітет вирішив провести засідання робочої групи для розгляду пропозицій до законопроєкту №4142 Про систему громадського здоров'я.

«На засідання планується запросити заступника міністра охорони здоров'я - головного державного санітарного лікаря Віктора Ляшка та експертів медичної спільноти», - йдеться в повідомленні.

Цей закон впроваджує на законодавчому рівні поняття «громадське здоров'я» як сферу знань і організовану діяльність суб'єктів у системі громадського здоров'я по зміцненню здоров'я, запобіганню хвороб та збільшенні тривалості життя.

Документ визначає повноваження головного санітарного лікаря. Він від імені МОЗ ініціює перед Кабінетом міністрів питання встановлення карантину.

Раніше Комітет підтримав законопроєкт про продаж землі через інтернет.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: