В Ірпені чиновник міськради попався на хабарі

Читать на русском
Чиновника затримали правоохоронці після передачі частини хабаря - 14 тисяч грн. Зараз вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

У місті Ірпінь Київської області на хабарі попався заступник начальника одного з відділів виконкому міської ради. Чиновник вимагав неправомірну вигоду в розмірі 28 тисяч гривень за розміщення реклами.

Про це повідомляє пресслужба Офісу генпрокурора.

«Протягом 2020 року посадовець вимагав неправомірну вигоду від представника одного з підприємств з іноземними інвестиціями за розв'язання питання про підготовку та видачу виконкомом Ірпінської міськради дозволів на право розміщення 14 рекламних вивісок на території Ірпеня на загальну суму 28 тисяч гривень. При цьому службовець міськради виходив з розрахунку дві тисячі гривень за один дозвіл», - йдеться в повідомленні відомства.

Чиновника затримали правоохоронці після передачі частини хабаря - 14 тисяч грн. Зараз вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру та обрання йому запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.

Раніше слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань затримали в Харкові адвоката, який хотів дати 2 тис. доларів хабаря слідчому ДБР.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: