Вибори в Харкові: «плетіння сіток» на очах у півторамільйонного стадіону жителів

Читать на русском
Юрій Чевордовпубліцист

У Харкові розпочинається підготовка до виборів мера. Ні, це не те, про що ви подумали. Не призначена дата, не розслідувано хто, яким чином і де підписував документи, які сьогодні дозволили захопити владу в Харкові. У Харкові починають будувати «сітки». Про це говорять вже і публічно, і непублічно.

Сітки – зло і злочин, за який, на жаль, після президентських виборів ніхто не поніс покарання. А безкарність породжує вседозволеність.

Люди, які хотіли «допомогти» у такий спосіб Петру Порошенку виграти вибори, зокрема в Харкові, а в підсумку остаточно дискредитували його і з усіма посварили, тепер мабуть будуть намагатися «допомагати» Ігорю Терехову за тією ж найбруднішою схемою. Думаю, і з таким же результатом – нульовим. Просто хочуть показати вчергове свою «корисність».

Упевнений нічого не вийде, як нічого не вийшло минулого разу, але вибори з чисто харківської справи, завдяки цьому, стануть скандалом всеукраїнського масштабу. З дуже поганими і ганебними наслідками як для міста в цілому, так і для самих сіткарів, зокрема.

Вибори мера Харкова: чи зважиться на них Рада і хто готовий стати кандидатомЧи можна розраховувати, що вибори нового мера Харкова відбудуться найближчим часом, і хто в такому випадком стане фаворитом кампанії.

Знаєте, якщо провести аналогію з футболом, то сьогоднішня ситуація виглядає, як спроба дворової команди перемогти в Лізі Чемпіонів за допомогою повного набору брудних методів. І замість красивого футболу, який ми всі любимо, сильних команд і яскравої гри, нам пропонують дивитися дешеву комедію, де всі куплені судді будуть не помічати явних порушень, відвертатися в «потрібний момент», коли будуть бити по ногах і найнахабнішим чином присуджувати перемогу дворовій команді, яка буде грати з «Барселоною», «Баварією» та іншими футбольними грандами.

Але ось тільки у мене одне питання. Гаразд, суддів можна змусити відвернутися і нічого не помічати. Але як змусити відвернутися півторамільйонний стадіон жителів міста і багатомільйонних глядачів зі всієї України?

Якщо сіткам в Харкові дадуть працювати, то це буде загальна ганьба країни.

У Харкові повинні бути вибори мера якнайшвидше, і вони повинні бути чесними.

Керувати містом має той, кого виберуть жителі міста, а не незрозумілі люди, які незрозуміло на якій підставі зараз ним керують.

Текст публікується з дозволу автора (оригінал)

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: