Рятувальники розповіли про ситуацію на дорогах

Читать на русском
У кількох областях України через погіршення погоди впровадили обмеження на пересування вантажного і великогабаритного транспорту.

У кількох областях України через погіршення погоди впровадили обмеження на пересування вантажного і великогабаритного транспорту. У Рівненській області обмежили рух всього транспорту по дорогах державного значення.

Про це повідомляє ДСНС в суботу, 12 лютого.

За даними відомства, з метою забезпечення ефективної роботи дорожньої снігоприбиральної техніки діють обмеження руху великовантажного і великогабаритного автотранспорту на деяких ділянках доріг у Волинській, Вінницькій та Івано-Франківській областях.

  • Волинська область - на дорозі Т-18-02 Маюничі-Шклинь (ділянка Торчин-Шклинь), Т-03-02 Піща-Козин (ділянка Володимир-Волинський-Павлівка) і Т-03-05 Нововолинськ-Михайлівка (ділянка Павловка- Михайлівка);
  • Івано-Франківська область - на дорогах Р-24 Татарів-Кам'янець-Подільський (дільниця Коломия-Городенка) і Р-20 Снятин-Тязів (ділянка Снятин - Городенка);
  • Вінницька область - М-21 Виступовичі-Житомир-Могилів-Подільський (ділянка Жмеринка - Могилів-Подільський), Т-02-03 Погребище-Турбів-Сквира (ділянка Турбів-Погребище), Т-02-12 Вінниця- Шпиків-Комаргород (ділянка Тиврів - Шпиків).

У зв'язку з сильними поривами вітру та утворенням заметів у Рівненській області на дорогах державного значення у межах регіону вводиться обмеження руху усіх транспортних засобів, крім спеціалізованої техніки.

Для розчищення доріг від Служби автомобільних доріг залучено близько 1700 осіб і 1430 одиниць техніки. На в'їздах до Києва продовжують функціонувати вісім пунктів обігріву ДСЧС (з початку негоди надано допомогу понад 350 осіб).

Для моніторингу обстановки погодних умов і надання допомоги, в Івано-Франківській і Закарпатській областях на перевалах від ДСНС залучено 10 осіб та шість одиниць техніки.

Нагадаємо, негода знеструмила понад 60 міст і сіл в семи областях.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: