Запасів піску і солі для доріг вистачить до кінця зими – «Укравтодор»

Читать на русском
Запасів протиожеледних засобів для обробки доріг у разі погіршення погоди вистачить до кінця зими, запевнили в Укравтодорі.
kharkivoda.gov.ua

Державне агентство автомобільних доріг України заявило про достатній запас протиожеледних матеріалів на випадок нового погіршення погоди у лютому.

Про це пресслужба «Укравтодору» повідомила в коментарі «Інтерфакс-Україна» 12 лютого.

У Рівному тролейбус зі снігу витягали БТРом – відеоСнігопади продовжують тероризувати Україну. Для боротьби з наслідками залучається військова техніка.

«Для розуміння: за вчорашню добу з урахуванням інтенсивних снігопадів і обмерзання дорожниками було витрачено 25,264 тис. тонн піщано-сольової суміші, а також 3,384 тис. тонн чистої солі. Тому розраховуємо, що запасів ПОЗ в Україні вистачить до кінця зими», - заявили в службі автодоріг.

Так, за даними «Укравтодору», станом на 12 лютого в наявності 194, 8 тис. тонн протиожеледних матеріалів, а також 51,8 тис. тонн солі.

«Також до нас вже їдуть додатково 8,45 тис. тонн солі та ще 84 тис. тонн піску, який входить до переліку протиожеледних матеріалів», - додали в держагентстві.

Нагадаємо, в Україні зранку 12 лютого зняли обмеження на проїзд для вантажівок в 10 областях. Заборона залишилася тільки на дорогах у двох регіонах.

За прогнозом синоптиків, сильні снігопади в Україні триватимуть до вечора суботи, 13 лютого.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: