У Рівному тролейбус зі снігу витягали БТРом – відео

Читать на русском
Снігопади продовжують тероризувати Україну. Для боротьби з наслідками залучається військова техніка.
Ілюстративне фотоrv.npu.gov.ua

Снігопади, що атакували територію України, призвели до того, що в деяких областях для боротьби з наслідками негоди довелося залучити військову техніку - важкі вантажівки та бронетранспортери. Так, у Рівному тролейбус, що застряг у снігу, довелося витягувати БТРом.

Про це інформує пресслужба поліції Рівненської області.

Так, БТР-80, що належить Національній гвардії України, за 11 лютого, патрулюючи вулиці Рівного, витягнув зі снігових заметів кілька вантажівок і тролейбус. Представник НГУ в Рівному Аліна Новікова зазначила, що військові відгукнулися на заклик мера міста Олександра Третяка надати водіям допомогу у складній ситуації.

«На вулицях міста вже третю добу працюють два КрАЗи. Вони мають велику вантажність і можуть витягувати зі снігових заметів великі вантажівки», — заявила Новікова.

Ну а відео про те, як бронетранспортер витягував зі снігу «рогатого», вже потрапило в інтернет.

Нагадаємо, в Україні з понеділка помітно погіршилася погода. Майже у всіх областях вдарили морози та пройшли сильні снігопади. Сьогодні вранці через негоду були знеструмлені населені пункти в п'яти областях.

У Києві та області сніг та ожеледь на дорогах спровокували десятки аварій, а через обмеження руху на в'їзд до міста застрягли більше тисячі вантажівок. На київських дорогах утворилися затори.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: