У Закарпатській області скоєно напад на будинок прикордонників

Читать на русском
На Закарпатті невідомі увірвалися до приватного будинку, який орендують два дільничних інспектори прикордонної служби відділення Горонглаб Мукачівського прикордонного загону.

На Закарпатті невідомі увірвалися до приватного будинку, який орендують два дільничних інспектори прикордонної служби відділення «Горонглаб» Мукачівського прикордонного загону, і зажадали «співпраці».

Про це повідомляє Державна прикордонна служба в п'ятницю, 12 лютого.

«Або ви з нами, або будете мати проблеми», - заявили контрабандисти та застосували проти військовослужбовців газовий балончик.

Найбільш ймовірна причина нападу на прикордонників - зрив незаконної оборудки контрабандистів минулого тижня. Наряд, до складу якого входив один з потерпілих військовослужбовців, виявив схованку із понад 20 ящиками сигарет, які контрабандисти планували переправити до Угорщини.

На місце події викликали карету швидкої допомоги та співробітників поліції. Про інцидент повідомили до поліції, і прокуратури.

Зазначено, що тільки протягом минулого року зафіксовано 27 фактів застосування насильства до особового складу Державної прикордонної служби, три факти пошкодження військового майна, дев'ять фактів пошкодження майна військовослужбовців Держприкордонслужби та 15 фактів погроз фізичного насильства стосовно особового складу.

Раніше повідомлялося, що на кордоні України з Польщею затримали сотню людей з підробленими документами.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: