Хореографу з РФ повторно заборонили в'їзд до України

Читать на русском
В аеропорту Бориспіль виявили російську танцівницю, яка незаконно відвідувала окупований Крим. Жінка отримала трирічну заборону на в'їзд.
dpsu.gov.ua

В аеропорту «Бориспіль» виявили російську танцівницю, яка незаконно відвідувала окупований Крим. Жінка отримала трирічну заборону на в'їзд до України.

Про це повідомила пресслужба ДПСУ у п'ятницю, 12 лютого.

До «чорного списку» України потрапили ще п'ять артистів з РФУкраїна внесла до чорного списку п'ять російських зірок. Артисти потрапили до списку на вимогу Служби безпеки.

Так, прикордонники з'ясували, що росіянка 1967 року народження, танцівниця і хореограф за родом занять, незаконно відвідувала тимчасово окупований Крим. Зокрема вона потрапила до Сімферополя літаком з Москви влітку 2018 року. У Криму вона брала участь у гала-концерті. Через порушення прикордонники заборонили їй в'їзд до України терміном на 3 роки.

У той же час прессекретар ДПСУ Андрій Демченко в коментарі «УП» уточнив, що росіянка вже мала одну заборону на в'їзд до нашої країни, однак її термін минув у 2020 році.

Таким чином, це вже друга санкція за порушення українського законодавства, додав він.

У «Борисполі» трирічну заборону отримала російська танцівниця, яка незаконно відвідувала КримДержавна прикордонна служба України

Відзначимо, за даними ЗМІ, мова йде про громадянку РФ, президента Ліги професіоналів східного танцю Росії Олену Рамазанову.

Нагадаємо, раніше прикордонники не пустили до України російську акторку, яка знімалася в російському серіалі в Криму.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: