На Донбасі снайпер смертельно поранив українського бійця

Читать на русском
На Донбасі снайпер підстрелив українського бійця. Воїну  оперативно надали першу медичну допомогу, але від отриманих поранень він помер під час евакуації до шпиталю.
Фото - штаб ООС.

У четвер, 11 лютого, збройні формування Російської Федерації порушили режим припинення вогню та здійснили прицільний обстріл позицій українських захисників зі снайперської зброї неподалік населеного пункту Зайцеве, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ».

Як інформує пресслужба ООС, один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав вогнепальне поранення. Воїну оперативно надали першу медичну допомогу, але від отриманих поранень він помер під час евакуації до шпиталю.

Динаміка обстрілів сил ООС: 137 порушень режиму припинення вогню у січніУ січні внаслідок обстрілів позицій ООС бойовиками двоє українських бійців загинули і шестеро зазнали поранень.

Командування висловлює щирі та глибокі співчуття рідним та близьким загиблого захисника.

На обстріл російсько-окупаційних військ наші захисники відкрили вогонь у відповідь.

Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

Нагадаємо, Зеленський разом із послами країн G7 приїхав на Донбас.

Раніше ми писали, що глава української делегації в Тристоронньої контактній групі Леонід Кравчук заявив, що російські війська на Донбасі не бажають дотримуватися перемир'я і постійно намагаються його зірвати. Саме тому Україна повинна бути готова до будь-яких провокацій від окупантів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: