У Німеччині почалася третя хвиля коронавірусу

Читать на русском
Влада Німеччини схвалила рішення про продовження карантину по всій території країни - він  діятиме щонайменше до 7 березня.

Влада Німеччини схвалила рішення про продовження карантину по всій території країни - він діятиме щонайменше до 7 березня.

Про це повідомляє Bild.

Згідно з рішенням канцлера Ангели Меркель та прем'єр-міністрів федеральних земель залишаються в силі всі діючі в країні обмеження. Чи будуть працювати школи вирішить влади федеральних земель країни.

При цьому з початку березня в Німеччині зможуть послабити деякі карантинні заходи, проте з певними умовами. Так, наприклад, із 1 березня зможуть відкритися перукарні, але за умови дотримання правил гігієни.

При цьому карантин можуть послабити, якщо протягом семи днів кількість нових випадків зараження коронавірусом буде стабільно нижчою за 35 на 100 тисяч населення. Тоді мова може йти про відкриття, наприклад, торгових точок, музеїв та інших закладів.

Крім того, Ангела Меркель зазначила, що темпи зниження захворюваності на коронавірус в Німеччині викликають велике задоволення.

«Ми можемо бути дуже задоволені. Третя хвиля коронавірусу позначилася, ми маємо боротися з нею», - заявила вона.

Нагадаємо, Німеччина виділить Україні понад 13 млн євро на боротьбу з пандемією.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: