У Київській області сталася ДТП за участю вантажівки, є постраждалі

Читать на русском
У ніч на 10 лютого в Бучанському районі (Київська область), зіткнулися позашляховик і вантажівка. В результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждали троє людей.

У ніч на 10 лютого в Бучанському районі (Київська область), зіткнулися позашляховик і вантажівка. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали троє людей.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

Статистика смертельних ДТП: скільки українців гине на дорогах зараз і які прогнози влада дає на майбутнєВ Україні вже більше трьох років працює програма безпеки дорожнього руху. Скільки витратили грошей і які результати, розібралося Слово і діло.

За попередніми даними правоохоронців, водій автомобіля GMC не впорався з кермуванням і виїхав на зустрічну смугу руху, де здійснив зіткнення із вантажівкою MAN. У результаті аварії водій та двоє пасажирів позашляховика 20 і 21-річного віку отримали травми різного ступеня тяжкості. Їх госпіталізувала карета швидкої медичної допомоги.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу.

«Санкція статті передбачає штраф від трьох тисяч до п'яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років», - додали у відомстві.

Раніше повідомлялося, що в ДТП під Вінницею потрапили дві машини, автобус і чотири фури.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: