Бойовики затримують ремонт на об'єктах інфраструктури Донбасу – штаб ООС

Читать на русском
У Донецькій області жителі залишаються без води і опалення, оскільки бойовики не дають провести ремонт на пошкоджених об'єктах інфраструктури.
facebook.com/pressjfo.news

У Донецькій області через відсутність гарантій безпеки з боку сепаратистів ремонтні бригади не можуть розпочати роботи на пошкоджених об'єктах інфраструктури.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у вівторок, 9 лютого.

Німеччина виділить понад 36 млн євро на інфраструктуру ДонбасуУкраїна отримає від Німеччини понад 36 млн євро для розвитку інфраструктури в прифронтових регіонах Донбасу.

«Через відсутність гарантій безпеки на 6 критичних об’єктах цивільної інфраструктури, підприємства не можуть здійснити аварійно-відновлювальні роботи з електропостачання у населених пунктах Богданівка та Опитне Донецької області, відновити газопостачання міст Мар`їнка та Красногорівка Донецької області та забезпечити аварійний ремонт водогонів для безперебійної подачі питної води у населених пунктах Майорськ, Зайцеве, Торецьк Донецької області», - йдеться в повідомленні.

Як відзначили в штабі, заявки на отримання гарантій безпеки для проведення ремонтно-відновлювальних робіт на об'єктах українська сторона СЦКК направила ще наприкінці січня, але відповіді не отримала досі.

Нагадаємо, у січні на Донбасі завершили ремонт водопроводу «Торецьк-Горлівка».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: