Зведення ООС: бойовики двічі порушили перемир'я на Донбасі

Читать на русском
Протягом доби, 8 лютого, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано два порушення режиму припинення вогню.
фото з відкритих джерел

Протягом доби, 8 лютого, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано два порушення режиму припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

КПВВ із Кримом і на Донбасі: що обіцяють зробити політикиВолодимир Зеленський і Олексій Резніков обіцяють відкривати сервісні центри на КПВВ на Донбасі і на адмінкордоні з Кримом.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», поблизу населеного пункту Південне, окупанти відкривали вогонь по позиціях ЗСУ з мінометів 120-го калібру.

Неподалік Водяного, на Приазов'ї, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», бойовики вели вогонь з автоматичного станкового гранатомету і стрілецької зброї.

Бойових втрат серед бійців ООС немає.

«На прицільні обстріли з боку противника наші воїни давали адекватну відповідь. Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ», - додали в штабі.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо про стан бійця, який підірвався на вибуховому пристрої в Донецькій області минулої суботи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: