Шмигаль анонсував іпотеку під 5% для українців

Читать на русском
Шмигаль анонсував програму доступної іпотеки під 5 відсотків річних. За такими ставками житловий кредит можна буде взяти у другій половині 2021 року.
Фото з відкритих джерел.

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль анонсував програму доступної іпотеки під 5% річних. За такими ставками житловий кредит можна буде взяти у другій половині 2021 року.

«У нас є намір у першій половині 2021 року попрацювати і створити можливість фінансового лізингу та іпотеки під 5%», - розповів він під час Всеукраїнського форума «Україна 30. Коронавірус: виклики і відповіді».

Програма «5-7-9%»: скільки кредитів видали за останній рікЗа програмою Доступні кредити 5-7-9 відсотків банки видали 8 тисяч 430 позик на суму 19,7 млрд.

За словами прем'єра, Кабмін працює над цим разом з Національним банком України.

Нагадаємо, торік у лютому стартувала програма Кабміну для бізнесу «Доступні кредити 5-7-9%». Залежно від розміру бізнесу і терміну його діяльності підприємцям видають кредит за ставкою 5%, 7% або 9%, який можна витратити на купівлю нерухомості і транспортних засобів, ремонт приміщення.

«Слово і діло» пропонує подивитися, скільки кредитів за програмою видали за останній рік.

Також ми писали, хто зможе отримати іпотеку під 7%.

Крім того, наші аналітики дослідили, що прем'єр-міністр Денис Шмигаль не виконав обіцянку збільшити фінансування програми «5-7-9%» на 2021 рік.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: