В Індії зійшов льодовик: нові дані про постраждалих

Читать на русском
Щонайменше 14 людей загинули і ще близько 170 вважаються зниклими безвісти в північному штаті Уттаракханд через сходження льодовика і викликаної ним повені.
Фото - India Today.

Щонайменше 14 людей загинули і ще близько 170 вважаються зниклими безвісти в північному штаті Уттаракханд через сходження льодовика і викликаної ним повені.

Про це повідомляє India Today.

У Швейцарії зійшла лавина, є загиблийНа гірськолижному курорті Верб’є у Швейцарії зійшла лавина, внаслідок якої загинув щонайменше один лижник, ще один - отримав травми.

Раніше Державний центр по ліквідації наслідків стихійних лих повідомляв про 10 загиблих.

Ще близько тридцяти людей опинилися затиснутими в тунелі довжиною близько 2,5 км, рятувальні групи працювали всю ніч, щоб врятувати їх, але поки пройти до замкненим людям не вдалося.

Згідно з останніми даними, прикордонники в неділю врятували 12 осіб, які опинилися в ще одній пастці в іншому недобудованому тунелі.

Нагадаємо, льодовик зійшов вранці в неділю, 7 лютого, у районі річки Дхаулігангі, одного з рукавів Гангу.

Рятувальну операцію проводять кілька бригад Національних сил реагування на стихійні лиха, а також прикордонники і місцеві рятувальники. Через сходження льодовикової лавини зруйнована будувалася гребля електростанції.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: