У торговому центрі у Чернівцях стався вибух

Читать на русском
Вранці 7 лютого у Чернівцях у приміщенні торгового центру Майдан стався потужний вибух, який завдав шкоди приміщенням всередині будівлі та вибив вікна.
Фото: Молодий буковинець

Вранці 7 лютого у Чернівцях у приміщенні торгового центру «Майдан» стався потужний вибух, який завдав шкоди приміщенням всередині будівлі та вибив вікна.

Про це повідомляє «Молодий буковинець».

Вибух на Позняках у Києві: демонтажні роботи добігають кінцяУ столиці на Позняках, в житловому будинку, де в червні минулого року стався потужний вибух, тривають демонтажні роботи.

За даними поліції, вибух стався у складському приміщенні на третьому поверсі торгового центру. Причина інциденту поки що не встановлена.

Повідомляється, що від вибуху повилітали вікна та пошкодилося саме приміщення.

Зараз на місці вибуху працюють правоохоронці, пожежники та працівники газової служби.

За непідтвердженою інформацією, можливо, всередині торгового центру вибухнув газовий балон.

Нагадаємо, 6 лютого у центрі міста Бордо на південному заході Франції суботу вранці, 6 лютого стався потужний вибух в одному з будинків. Вибух стався на вулиці Борі в районі Шартрон на одному з верхніх поверхів житлового будинку. У сусідніх будинках вибило вікна.

Також ми писали, що 5 лютого в німецькому місті Меммінген стався вибух в офісі Червоного Хреста, в результаті якого постраждало п'ятеро осіб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: