Стала відома ймовірна причина вибуху у Франції

Читать на русском
Причиною вибуху у житловому будинку у французькому місті Бордо, який стався вранці 6 лютого, міг стати витік побутового газу.
Фото : Nicolas Laplume

Причиною вибуху у житловому будинку у французькому місті Бордо, який стався вранці 6 лютого, міг стати витік побутового газу.

Про це повідомляє Sudouest.

Вибух на Позняках у Києві: демонтажні роботи добігають кінцяУ столиці на Позняках, в житловому будинку, де в червні минулого року стався потужний вибух, тривають демонтажні роботи.

Зараз на місці події працюють пожежно-рятувальні служби. Вони називають витік побутового газу основною причиною вибуху.

Зазначається, що внаслідок вибуху житловий будинок, в якому він стався, повністю обвалився, постраждало щонайменше троє осіб. Серйозні поранення отримав 89-річний чоловік, він знаходиться в лікарні у вкрай важкому стані.

За попередніми даними, це йому належав гараж, де і стався вибух.

Наразі залишається небезпека обвалення ще декількох будівель. В руїнах рятувальники з собаками шукають людей, які могли опинитися під завалами.

Нагадаємо, у центрі міста Бордо на південному заході Франції суботу вранці, 6 лютого стався потужний вибух в одному з будинків. Вибух стався на вулиці Борі в районі Шартрон на одному з верхніх поверхів житлового будинку. У сусідніх будинках вибило вікна.

Також ми писали, що 5 лютого в німецькому місті Меммінген стався вибух в офісі Червоного Хреста, в результаті якого постраждало п'ятеро осіб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: