Протести біля телеканалу «НАШ»: поліція відкрила кримінальні провадження за двома статтями

Читать на русском
Через сутички під офісом телеканалу НАШ та за фактом подій, які трапились біля поліцейського управління, куди відвезли затриманих, правоохоронці відкрили кримінальні провадження за двома статтями.
Фото: Укрінформ

Через сутички під офісом телеканалу «НАШ» та за фактом подій, які трапились біля поліцейського управління, куди відвезли затриманих, правоохоронці відкрили кримінальні провадження за двома статтями.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Санкції проти каналів Медведчука: захист інфопростору чи наступ на свободу словаУ своїй колонці політичний експерт Слово і діло Валентин Гладких робить спробу подолати пропагандистські штампи.

Зазначається, що правоохоронці порушили справу через опір представникові поліції та перешкоджання професійній діяльності журналістів.

Також повідомляється, що після акції біля офісу телеканалу до Шевченківського управління поліції доставили чотирьох осіб.

Один із них виліз на підвіконня, відчинивши вікно. Молодик вимагав закриття каналу, звільнення учасників акції та зняття з посади одного з керівників територіального управління поліції.

Водночас, начальник поліції Києва Андрій Крищенко заявив, що всі маніпуляції та провокаційні шоу будуть жорстко присікатися.

Нагадаємо, у Києві в четвер, 4 лютого, приблизно півсотні активістів влаштували пікет під будівлею, в якому знаходиться телеканал «НАШ». Були зафіксовані сутички пікетників з поліцією.

Пізніше стало відомо, що правоохоронці затримали 4 учасників акції протесту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: