У Запорізькій області оголосили жалобу через пожежу в лікарні

Читать на русском
У Запорізькій області п’ятницю, 5 лютого, оголосили днем жалоби через загибель чотирьох осіб під час пожежі в обласній інфекційній лікарні.

У Запорізькій області п’ятницю, 5 лютого, оголосили днем жалоби через загибель чотирьох людей під час пожежі в обласній інфекційній лікарні.

«5 лютого 2021 року в області оголошено днем жалоби в пам’ять про трьох пацієнтів та лікаря, які трагічно загинули під час пожежі в обласній інфекційній лікарні», — йдеться в повідомленні Запорізької обласної державної адміністрації.

Скільки пожеж в Україні сталося на соціально значущих об’єктах за останні 5 роківЩорічна кількість пожеж у школах, лікарнях, будинках для літніх людей, коледжах вражає. Судових вироків щодо винних набагато менше.

На території області буде приспущено державні прапори, скасовано всі розважальні заходи.

Нагадаємо, у ніч на 4 лютого сталася пожежа в інфекційній лікарні в Запоріжжі. Займання сталося у відділенні для пацієнтів з коронавірусом на першому поверсі 5-го корпусу.

Загинули четверо людей — 26-річна лікарка-анестезіолог і троє пацієнтів. Ще двоє медиків постраждали.

На момент пожежі в лікарні перебувало 29 осіб, десять пацієнтів — в реанімації. Всіх хворих евакуювали в інші лікарні міста.

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов вилетів до Запоріжжя для встановлення обставин пожежі в обласній інфекційній лікарні, де загинуло четверо людей.

«Слово і діло» подивилось, на яких соціально значущих об’єктах сталися пожежі в 2016-2021 роках.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: