Летальність від COVID зараз трохи менше 2% – Ляшко

Читать на русском
В Україні смертність від коронавірусу на рівні менше 2 відсотків. При цьому кількість тих, хто одужав від COVID, становить понад 80 відсотків.
kmu.gov.ua

В Україні смертність від коронавірусу сьогодні на рівні 2%. При цьому кількість тих, хто одужав від COVID, становить 80,3% від усіх підтверджених випадків.

Про це повідомив головний санітарний лікар України Віктор Ляшко на міжнародній онлайн-конференції, організованій посольством Суверенного Мальтійського Ордену в Україні, у четвер, 4 лютого, пише Інтерфакс-Україна.

COVID-вакцинація в Україні: що наразі відомоВакцинація від COVID-19 має розпочатися в Україні в лютому. Мають використовуватися вакцини Pfizer і AstraZeneca, детальний план на 2021 рік уже затверджений.

За його словами, на даний момент летальність від коронавірусу трохи менше 2%.

«Водночас найвища летальність реєструється у Кіровоградській області - 3,3%. Але в Кіровоградській області найменша кількість хворих, тому і концентрація летальності в цій області найбільша. Найнижча летальність фіксується в Рівненській і Черкаській областях», - сказав Ляшко.

Він уточнив, що з усіх летальних випадків, 84% - це особи старші за 60 років.

Також він зазначив, що кількість українців, які одужали від COVID, понад 80%.

«На даний момент маємо тих, хто одужав, 1 млн 23 тис. випадків, тобто 80,3% від усіх виявлених випадків», - додав Ляшко.

Нагадаємо, за минулу добу коронавірус в Україні виявили у 5082 осіб, зафіксовано 140 летальних випадків.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: