Зведення ООС: чотири ворожих обстріли і один загиблий

Читать на русском
В районі ООС на Донбасі 2 лютого зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню. Один боєць ЗСУ загинув.
фото УНІАН

Протягом доби, 2 лютого, в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі було зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Динаміка обстрілів сил ООС: 137 порушень режиму припинення вогню у січніУ січні внаслідок обстрілів позицій ООС бойовиками двоє українських бійців загинули і шестеро зазнали поранень.

Так, біля Кримського окупанти відкривали вогонь з підствольного гранатомета, а поблизу Південного - з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Неподалік населеного пункту Шуми бойовики вели в бік українських позицій прицільний снайперський вогонь.

Як повідомлялося раніше, внаслідок пострілу снайпера отримав важке поранення військовослужбовець ООС. Захиснику відразу ж надали медичну допомогу, але врятувати його не вдалося.

Ще один обстріл був зафіксований в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» - бойовики відкривали прицільний вогонь з автоматичного станкового і протитанкового гранатометів поблизу Павлополя.

Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ, додали в штабі.

Нагадаємо, глава української делегації в ТКГ Леонід Кравчук припустив проблеми у переговорах щодо Донбасу через «форум» в Донецьку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: