Підпал «Епіцентру»: охоронець розповів, як ловили зловмисника

Читать на русском
Старший охоронець розповів, що почув пожежну сигналізацію, а з гучномовця просили всіх працівників і клієнтів вийти з магазину.

Охоронець торгового центру в Первомайську розповів, як він разом із напарником ловив злочинця, який сьогодні влаштував пожежу в «Епіцентрі» і поранив сокирою двох чоловік.

Відповідне відео оприлюднила поліція.

Старший охоронець розповів, що почув пожежну сигналізацію, а з гучномовця просили всіх працівників і клієнтів вийти з магазину. Коли чоловік вийшов з кабінету, він побачив співробітника супермаркету, який сказав, що його чимось облили та підпалили, і він отримав опіки.

«Він (злочинець - ред.) йшов із сокирою в руках і говорив: «хто підійде, порубаю». Ми почали його переслідувати, намагалися його зупинити. Потім він рубонув начальника сокирою. У районі другого будинку Достоєвського він гострою частиною сокири рубонув в голову охоронця і мене в спину, але в одязі плуталась сокира, і ми змогли її вирвати у нього», - розповів співробітник магазина.

В адміністрації «Епіцентру» повідомили, що лікування та реабілітація постраждалого співробітника проходитиме коштом компанії.

Тим часом в поліції відзначають, що підозрюваному в підпалі й нападі загрожує довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, сьогодні вдень у Первомайську Миколаївської області виникла масштабна пожежа в торговому центрі «Епіцентр». Згоріло близько 800 кв. метрів площі всього магазину.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: