Нагірний Карабах: в регіоні знайшли останки ще 15 вірменських солдатів

Читать на русском
У Нагірному Карабасі  при пошукових роботах в районах Джебраїла, Мартуні і Ехнікнер виявили останки ще 15 вірменських військовослужбовців.
rs-nkr.am

У Нагірному Карабасі при пошукових роботах в районах Джебраїла, Мартуні і Ехнікнер виявили останки ще 15 вірменських військовослужбовців.

Про це в суботу, 30 січня, повідомив начальник відділу інформації та зв'язків з громадськістю Державної служби з надзвичайних ситуацій невизнаної Нагірно-Карабахської республіки Унан Тадевосян.

Війна в Нагірному Карабасі: три важливих уроки для УкраїниВійськове розв'язання проблеми Донбасу можливе тільки в разі невтручання Російської Федерації.

«В результаті пошукових робіт в районах Джабраїла і Мартуні виявлені останки ще 14 вірменських військовослужбовців. Останки ще одного військового передала азербайджанська сторона в районі Ехнікнер. З початку пошукових робіт виявлено останки 1 344 військовослужбовців», - зазначив він.

Нагадаємо, на цьому тижні Азербайджан передав вірменській стороні тіла понад 30 загиблих солдат.

Раніше Вірменія назвала втрати у війні за Нагірний Карабах восени 2020 року. Як заявив віце-прем'єр Вірменії Тигран Авінян, восени 2020 року під час війни за Карабах загинули 3 439 вірменських військових.

За інформацією Міністерства оборони Азербайджану, з їхнього боку загинули 2 783 військовослужбовців. Ще понад сто вважаються зниклими без вісти.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: