На пресконференцію Зеленського у Маріїнському витратили мінімум 269 тисяч

Читать на русском
Державне управління справами витратило щонайменше 269 тисяч гривень на вихід президента Володимира Зеленського до журналістів у Маріїнському палаці 20 травня 2020 року.
Фото з відкритих джерел

Державне управління справами витратило щонайменше 269 тисяч гривень на вихід президента Володимира Зеленського до журналістів у Маріїнському палаці 20 травня 2020 року.

Такі дані наводить Dozorro з посиланням на дані з системи Prozorro.

За підрахунками експертів, на пресконференцію президента витратили: 46 тис. грн за електромонтажні послуги, 43 тис. грн – встановлення подіумів, 43,5 тис. грн – послуги з тематичного оформлення місця, 45,6 тис. грн – відеоапаратура, 48,4 тис. грн – професійне освітлення, 42,3 тис. грн – звукова апаратура.

Оформленням місця проведення пресконференції займалася ФОП Грицуляк Марина Андріївна. Згідно з даними НАЗК, у 2019 році ця підприємиця отримала майже 1 млн грн від партії «Слуга народу». Тоді вона також надавала послуги з декоративного оформлення заходів.

Нагадаємо, у травні Зеленський провів пресконференцію у першу річницю свого перебування на посаді президента. За час тригодинної розмови з журналістами аналітики «Слово і діло» підрахували, що президент дав близько 30 обіцянок.

Зазначимо, що Зеленський задекларував понад 4,5 мільйона гривень роялті від діяльності компаній «Квартал 95» і «Кіностолиця».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: