Засідання Верховної ради: онлайн-трансляція

Читать на русском
ВР сьогодні планує заслухати міністра соціальної політики Марину Лазебну. Також цей тиждень завершить четверту сесію дев'ятого скликання.
Фото з відкритих джерел.

У п'ятницю, 29 січня, Рада розпочне свою роботу з години запитань до уряду, на яку планують запросити міністра соціальної політики Марину Лазебну. Також сьогодні закриють четверту сесію дев'ятого скликання ВР.

Згідно з порядком денним, нардепи мають намір запровадити премії для абітурієнтів, які відмінно склали ЗНО, але тільки за умови, якщо вони вступатимуть в український виш.

Телеканал Рада. Прямий ефірRadaTVchannel

У другому читанні парламент розгляне законопроект, який дозволить використовувати у екстреному режимі вакцини, які ще не пройшли третю стадію випробувань.

Для включення до порядку денного та прийняття рішення пропонується документ про особливості реформування підприємств оборонно-промислового комплексу державної форми власності.

На порядку денному і підвищення розмірів допомоги для дітей із тяжкими хворобами, збільшення адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства, посилення відповідальності за вчинення кримінальних правопорушень проти журналістів та проект постанови про Національний план вакцинації населення України проти Covid-19.

Нагадаємо, V сесія повинна розпочатися 2 лютого.

На цьому тижні парламент ухвалив проєкт постанови №4502 про календарний план проведення п'ятої сесії ВР дев'ятого скликання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: