В аеропорту «Бориспіль» відкрили пункт тестування на COVID-19

Читать на русском
В аеропорту Бориспіль відкрили пункт тестування на COVID. Довідку видають двома мовами - українською та англійською. Вартість послуги 700-800 грн.
Фото - avianews.com

В аеропорту «Бориспіль» відкрили пункт тестування на визначення антигена коронавірусу. Довідку видають двома мовами - українською та англійською. Вартість послуги 700-800 грн, а результат тесту видають через 20 хв.

Пункт експрес-тестування працює цілодобово в терміналі D на другому поверсі, повідомляє avianews.com.

Можна зробити і ПЛР-тест на коронавірус. Така послуга коштує від 890 грн до 1 400 грн в залежності від обраної лабораторії.

Нагадаємо, наявність швидкого тесту є обов'язковою для польотів у Нідерланди або пасажирів, які прямують транзитом через аеропорт Амстердама. Аналіз необхідно зробити не пізніше ніж за чотири години до вильоту. Влада Нідерландів вимагає подвійного тестування.

Раінше ми писали, що в Україні в аеропортах «Харків» і «Львів» працюють пункти тестування на коронавірус, в яких можна здати ПЛР-тест відразу після прильоту.

Крім того, «Слово і діло» поцікавилося особливостями видачі меддовідок для тих, хто хворів на COVID-19 та яким чином нараховуються виплати за втрату працездатності.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: