У МЗС відреагували на прибуття до Донецька трьох пропагандистів із РФ

Читать на русском
Росія відправила трьох пропагандистів до окупованого Донецьку. Міністерство закордонних справ України ініціює заборону на в'їзд для них.
фото 112.ua

На тимчасово окупований Донецьк сьогодні, 28 січня, прибули російські пропагандисти Маргарита Симоньян, Тигран Кеосаян і Роман Бабаян. На приїзд росіян відреагували в МЗС України.

Про це повідомив речник МЗС України Олег Ніколенко у Twitter.

Справа українського нацгвардійця Марківа: яка роль російської пропагандиСправа Марківа принципова для України тому, що є результатом російської пропаганди в ЄС й Україна має докладати зусиль щодо розповсюдження інформації на міжнародному рівні, вважає експерт.

За його словами, Міністерство закордонних справ України ініціює заборону на в'їзд для тих росіян, кому вона ще не була оголошена.

«Російські пропагандисти прибули у Донецьк. Напевно, скрепи «русского мира» на окупованих українських територіях не такі вже й непохитні. У зв’язку із діяльністю проти нацбезпеки ініціюємо процедури для заборони Кеосаяну на в’їзд до України. Симоньян і Бабаян давно нев’їздні», - написав Ніколенко.

Як відомо, Маргарита Симоньян - головний редактор телеканалу RT, агентства «Росія сьогодні» та інформаційного агентства Sputnik. Роман Бабаян - головний редактор радіостанції «Говорить Москва». Тигран Кеосаян - російський актор і телеведучий.

Раніше сепаратистські ЗМІ повідомляли, що російські пропагандисти приїдуть до Донецька, щоб провести форум «Російський Донбас».

Нагадаємо, раніше СБУ припинила діяльність пропагандистів, які закликали до поділу України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: