Зведення ООС: бойовики 10 разів порушили режим тиші

Читать на русском
Протягом минулої доби, 27 січня, на Донбасі було зафіксовано десять порушень режиму припинення вогню.
Фото - штаб ООС.

Протягом минулої доби, 27 січня, на Донбасі було зафіксовано десять порушень режиму припинення вогню.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру, гранатометів різних систем, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї. Поблизу населеного пункту Богданівка, ворог застосував проти українських військових станковий протитанковий гранатомет, великокаліберний кулемет та стрілецьку зброю, повідомляє штаб операції Об’єднаних сил.

Перехідне законодавство щодо Донбасу та Криму: що пропонує МінреінтеграціїЗаконопроєкт визначає загальні засади відповідальності, амністії та люстрації за дії під час тимчасової окупації територій України.

Також, було зафіксовано кілька пострілів зі снайперської зброї. У передмісті Мар’їнки та Авдіївки противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї, а біля Водяного, що на Приазов’ї - з підствольного гранатомета.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», неподалік населеного пункту Зайцеве, російсько-окупаційні війська вели вогонь з автоматичного станкового гранатомета, а біля Луганського – зі станкового протитанкового гранатомета.

Від початку поточної доби, 28 січня, вздовж всієї лінії розмежування порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Нагадаємо, у 2020 році від рук російських окупантів на Донбасі загинуло 50 українських військових, ще 339 отримали поранення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: