Генсек ООН назвав спосіб перемоги над пандемією COVID

Читать на русском
Генеральний секретар ООН Антоніу Гуттеріш заявив, що людство зможе перемогти пандемію лише виявивши солідарність. Цю заяву він зробив після того, як кількість підтверджених випадків зараження COVID перевищила 100 мільйонів.
Фото з відкритих джерел

Генеральний секретар Організації об’єднаних націй Антоніу Гуттеріш заявив, що людство зможе перемогти пандемію лише виявивши солідарність. Цю заяву він зробив після того, як кількість підтверджених випадків зараження COVID перевищила 100 мільйонів.

Про це Гуттеріш написав у Twitter.

Генсек ООН визнав, що людство провалило випробування пандемієюЛюдство провалило випробування пандемією коронавірусу, число жертв якої наближається до мільйона.

Генсек ООН зазначив, що хвороба продовжує стрімко поширюватися планетою.

«Світ досяг межі, яка викликає глибоку печаль - 100 мільйонів випадків зараження COVID-19. Ми можемо випередити пандемію тільки одним способом - виявивши солідарність. Настав час переконатися, що жодна країна і ніхто не залишився позаду», - написав Гутерріш.

Нагадаємо, 26 січня кількість підтверджених випадків COVID у світі перевищила 100 мільйонів.

Також ми писали, що у найближчому майбутньому навіть після масштабної вакцинації у світі збережеться ризик подальшого поширення COVID-19.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: